Saylakkaya İlkokulu

Belgegeçer : 719457meb.k12.tr
WEB https://saylakkayailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Saylakkaya Mahallesi Halfeti/ŞANLIURFA
VİZYON : Küreselleşen dünyanın ihtiyaç duyduğu teknolojiye ayak uyduran, gelişime ve değişime açık, nitelikli insan gücünü yetiştirmektir.
MİSYON : Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır.
BAŞARILAR : 1-Okulumuz genel olarak ilçe ortalamasının üstünde bir okuldur. 2-İstisnalar haricinde okulumuzda okuma yazma bilmeyen öğrencimiz yoktur. 3-Okulumuzun fiziki alt yapısı yeterli seviyededir. Bu durum okulun başarısını yükseltmiştir.

Saatler : 08.20-14.25
Servis : DÜZENLİ SERVİS AĞI YOK.
Ulaşım : Düzenli bir servis ağı yoktur. Ulaşım çoğunlukla bireysel araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : MAHALLE.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 110 KM, İLÇE MERKEZİNE 9 KM MESAFEDEDİR.
Kontenjan Bilgileri : 4 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ, 1 MÜDÜR, 1 MÜDÜR YRD. BOŞ KONTENJANLAR BAKANLIK TARAFINDAN BELİRLENMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : OKULUMUZ İLÇE GENELİNDE İYİ BİR DURUMDADIR. VELİLERİMİZ ÖĞRENCİLERİYLE VE OKULLA İLGİLİDİRLER. OKULUMUZUN FİZİKİ ALT YAPISI İYİ DENİLEBİLECEK DURUMDADIR. ÖĞRETMENLERİMİZDEN BEKLENTİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZE NİTELİKLİ BİR EĞİTİM VERMELERİDİR